luni, 17 mai 2010

Fitness sexual ultra eficient

Fitness sexual ultra eficient

Un program complet, care te ajuta sa-ti definesti muschii care pe ea o excita si o lanseaza mereu pe orbita orgasmului.

Pe de o parte sexul e usor. Nu trebuie sa arati beton ca sa ai parte de o partida pe cinste - pina si balenele fac sex. Iar dupa o viata intreaga de mincat fara masura si lenevit pe canapea, exista intotdeauna pilula albastra care te ajuta sa ridici stindardul... Dar asta nu inseamna ca nu-ti poti imbunatati performantele cu un pic de efort in afara dormitorului. Invata sa rezisti mai mult si vei transforma refrenul amoros de doua minute intr-un remix prelungit. Adauga si ceva masa musculara si iubita ta te va ruga sa lasi lumina aprinsa.
Iar daca reusesti sa cistigi si la capitolul forta, vei descoperi ca sexul la verticala e mult mai interesant decit clasicele pozitii la orizontala. "Luati-va o camera
!" va capata intelesuri extinse, caci orice dulap, toaleta de avion, tejghea sau cabina de vot va deveni un potential cuibusor de nebunii.
Exercitiile pe care ti le sugereaza antrenorul Don Alessi - testate si avizate de dr. Serban Damian - te vor ajuta sa te transformi intr-un atlet sexual, iar pozitiile pe care le-am descoperit te vor ajuta sa te pui cit mai bine in valoare
- asta inseamna posibilitati multiple pentru tine si placere maxima pentru ea. Daca pina acum inchidea ochii
si se multumea cu stilurile clasice, de data asta ii va tine larg deschisi si se va pregati de contorsionism, alaturi de tine.

Suge burta

Daca sexul ar fi un test de inteligenta, ai da peste urmatoarea intrebare: "Burta mare a barbatului e pentru libidoul iubitei ca...
  • Acul, pentru un balon umtat
  • Groapa de gunoi din fata casei scoasa la vinzare, pentru agentul imobiliar
  • Dobermanul nelegat, pentru eficienta Postei Romane
  • Toate cele de mai sus (acesta e raspunsul corect).
Exercitiul care te ajuta sa-ti mentii abdomenul plat este "aspiratorul ingenuncheat". Acest procedeu iti intareste si muschii abdominali atati la mare adincime (precum muschiul transvers abdominal), ajutindu-te astfel sa beneficiezi de o mai mare forta - si lungime - de penetrare si sa afisezi un profil mult mai atletic inainte si dupa partida de sex.

Aspira sarguincios

Asaza-te pe podea in genunchi si sprijinit in palme. Expira si suge burta
. Simultan, executa un Kegel (contracta muschii pelvieni, pe care i-ai folosi daca ai vrea sa opresti jetul de urina in plina desfasurare). Tine muschii contractati timp de 10-60 de secunde, in timp ce respiri normal. Odihneste-te un minut, apoi reia miscarea. Repeta exercitiul de 10 ori - sau pina cind reusesti sa tii pelvienii contractati mai mult de 5 minute fara pauza.

Pozitiile cu ea deasupra

Cu siguranta, majoritatea acestor pozitii nu te solicita prea mult. Ba mai mult, uneori, nici macar nu trebuie sa fii treaz de-a binelea pentru a le executa la standarde inalte (doar ca trebuie sa dormi neaparat cu fata in sus...). Dar, daca tot ai preluat controlul asupra propriului abdomen, poti adauga mici picanterii in peisaj: tu ingenunchezi si te lasi un pic pe spate, ea se asaza peste tine si uite asa aveti si contact vizual.

Flexeaza

Nu trebuie sa fii yoghin ca sa satisfaci o femeie
, dar cu cit esti mai texibil, cu atit mai recunoscatoare iti va fi partenera. Majoritatea barbatilor au texorii soldului destul de rigizi (muschii din partea frontala a pelvisului). Iar rigiditatea in zona pelvisului nu poate aduce nimic bun. Intinderea texorilor soldului cu ingenunchere (vezi exercitiul de pe pagina urmatoare) rezolva imediat aceasta problema.

Pozitia pe la spate, cu un amendament

Aceasta schema e, de obicei, mai avantajoasa pentru barbati decit pentru femei, in afara de cazul in care ea tine neaparat sa urmareasca un film la TV. Dar daca inveti sa iti folosesti miinile - atingindu-i zonele erogene, care sint destul de la indemina in aceasta pozitie - vei fi catalogat drept un tip extrem de altruist. Plus ca nu periclitezi deloc vizibilitatea maxima a zonelor ei fierbinti.

Ce-l face pe un barbat sexy?

"Prefer barbatii inalti, largi in umeri, cu spatele lat si care nu sint obsedati de propriul corp. Narcisismul nu este deloc atragator" - DEBRA MESSING

Impinge numarul

Daca ridici lejer 150 de kg la banca
n-o sa devii un amant mai bun. Puterea si stabilitatea unor grupe musculare-cheie ale picioarelor se obtin mult mai greu. Impinsul cu haltera cu aplecare laterala (exercitiu exemplificat in caseta din dreapta) iti intareste umerii si tricepsii, deschizindu-ti noi orizonturi in pozitiile fata in fata. In plus, cistigi stabilitate la nivelul muschilor lombari, care, la rindul lor, cresc texibilitatea soldurilor.

Dominare la intrare

Aceasta schema nu este una dintr-acelea despre care poti sta la palavre cu baietii la sala ("Ce brand ai, Victor tata! Auzi, nevasta-ta te implora vreodata s-o legi la ochi inainte sa-i cutremuri lumea?"). Unele femei vor sa fie dominate, adora senzatia ca sint lipsite de orice putere. Daca si iubita ta e una dintre ele (si e dispusa sa semneze un act de mina conform caruia se lasa de bunavoie in miinile tale), incearca sa-i prinzi miinile deasupra capului in timp
ce faceti dragoste.

Stai drept la ordin

Nimic nu-i diferentiaza pe maestri de amatorii in domeniu mai bine ca o partida de sex gen "Orasul Cascadorilor". N-ai nici o sansa sa ridici o femeie si s-o tintuiesti de perete daca nu ai ceva putere
in brate si gambe. Cind faceti sex in picioare, in timp ce o patrunzi trebuie sa sustii aproape in intregime greutatea ei, plus jumatate din greutatea ta. Iara daca te mai si ridici pe virfuri de fiecare data cind o penetrezi, practic ridici greutatea integrala a doua persoane.
Cam greu, nu? Trebuie sa fii al naibii de puternic
sa poti sustine atitea kilograme minute in sir. Dar numai asa vei reusi sa meriti aplauzele la scena deschisa ale iubitei - si, eventual, ale vecinilor. Indreptari romanesti cu priza larga (vezi tot in caseta din dreapta) este un exercitiu clasic, inventat special pentru acei barbati care vor sa uimeasca audienta. Stimuleaza partea inferioara a spatelui, tendoanele genunchilor si muschii fesieri, toate elemente esentiale pentru obtinerea de performante verticale.

Seria repetari greutate

  • 10 Mica (poti face 15 repetari)
  • 6 Mare
  • 4 Foarte mare
  • 6 Mica (poti face 12 repetari)
  • 8 Mare (20% mai mult decit ai folosit la a doua serie)
Sexul nu pare extrem de periculos pentru sistemul cardiovascular - mai ales daca stai in Tara Galilor. Aici, cercetatorii estimeaza ca sexul va ucide numai un barbat din 580, asta in conditiile in care subiectii fac sex o data pe saptamina, timp de 50 de ani. Cei care fac sex mai rar au sanse mai mari sa sufere un atac de cord in timpul unei partide fierbinti (desi teoretic au un risc general de infarct mai mic, din motive necunoscute inca).
Cam 1% din numarul de atacuri de cord au loc in timp ce victima face dragoste, iar aproximativ 75% din numarul de decese survenite in mijlocul unei partide de sex se petrec alaturi de amant/a. Printr-un calcul simplu, restul de 25% de cazuri implica decesul in timp ce faci dragoste cu nevasta. Mdeah... Oricum, mai bine in mijlocul orgasmului decit in timp ce maturi aleea. Conform cercetatorilor, un orgasm necesita la fel de multa energie precum urcarea unui etaj pe scari. Parca nu-i chiar asa de mult, nu?

Sex... pina in eternitate supersex

Intinderea flexorilor

Pe masura ce genunchiul sting avanseaza, vei simti intinderea in partea dreapta a bazinului. Daca te apleci in spate vei accentua intinderea. Mentine pozitia 15-30 secunde pe fiecare parte.
Apasa pentru a deschide poza mare

Impins cu haltera

Foloseste ambele miini pentru a ridica haltera sau bara EZ la nivelul umarului, apoi balanseaz-o pentru a o aduce deasupra capului. Executa 6-8 repetari cu bratul mai slab (stingul, in cazul in care esti dreptaci), apoi repeta seria cu bratul mai puternic.

Indreptari romanesti

Tinind bara cu o priza larga, in pronatie, coboara greutatea sub genunchi, tectindu-i usor si mentinind spatele drept. Proiecteaza soldurile inainte la revenire. Fa acest exercitiu o data sau de doua ori pe saptamina.

Pullover cu gantere

Vezi instructiunile pe pagina
urmatoare. Daca inca vei avea nevoie de antrenament pentru incheieturile miinilor dupa ce pui in practica ambele variante
ale acestui exercitiu, incearca sa faci texii standard ale pumnului, cu o pauza de 2 secunde in punctul de maxima contractie. FLEXIA ANTEBRATULUI PE BRAT CU BARA EZ / PRESA PENTRU UMERI Apuca bara EZ cu o priza in supinatie - palmele fiind departate la latimea umerilor - si fa o texie, apoi ridica bara deasupra capului. Executa seturi de 9, 7, 5, 7 si 9 repetari.
Sarcina pe care i-am dat-o lui Don Alessi nu putea fi mai exotica
de atit: sa ne propuna o serie de exercitii care sa ajute la transformarea unui barbat intr-un macho. Ne-a adus o serie de miscari provocatoare si interesante, desi prima lui sugestie a fost simpla si clara: imbunatatirea rezistentei la efort. "Activitatea sexuala necesita de 1,5 ori mai mult oxigen decit ai nevoie ca sa citesti aceasta revista", spune Alessi. (In comparatie, golful e de trei ori mai solicitant decit sexul.)
Pentru ca un tip obisnuit poate sa reziste cam un sfert de ora, primul pas pe drumul performantei sexuale e sa se asigure ca poate face fata situatiei timp
mai lung. OK, probabil ca si statisticienii de la IRSOP ar fi putut prezice ca abdomenul va fi cistigator. Mai interesante au fost modalitatile prin care femeile
au descris acele parti ale abdomenului pe care le-ar placea sa le vada bine dezvoltate la un barbat: "Muschiul care se intinde in diagonala de la sold la pubis"
"Abdominalii inferiori, linga obiect" "Muschiul care coboara de la buric" Cu alte cuvinte, daca pina acum ai tras din greu ca sa iti scoti la lumina patratelele, acum e timpul sa privesti putin mai jos. Testeaza acest program alcatuit din 2 exercitii pentru a iti antrena oblicii si partea inferioara a abdominalilor. Fa-le de doua ori pe saptamina si observa daca o sa atragi mai multe priviri cu coada ochiului ca pina acum.
Ridicari laterale de trunchi (Vezi in dreapta - tonifica muschii laterali ai trunchiului) Asaza-te perpendicular pe o bancuta pentru exercitii, astfel incit antebratul sting sa se sprijine pe banca si portiunea exterioara a coapsei stingi sa se gaseasca foarte aproape de podea. Piciorul drept va fi suprapus peste cel sting, iar mina dreapta o vei tine pe cap. Acum ridica soldul sting astfel incit corpul sa fie in linie dreapta de la umarul sting pina la glezna stinga. Executa una pina la trei serii de 10-12 repetari pe fiecare parte.

Podul basculant

Asaza-te pe spate cu picioarele apropiate si intinse in aer, perpendicular pe sol. (Incepatorii pot face acest exercitiu fara pantofi de sport.) Contracta-ti muschii abdominali astfel incit regiunea lombara sa fie lipita de podea. Acum coboara lent picioarele cit de jos poti, pina cind simti ca regiunea lombara se desprinde de podea.
Opreste-te si ridica din nou picioarele. In momentul cind ti-ai dat seama cum trebuie sa faci corect acest exercitiu, executa trei serii (oricite repetari poti), astfel incit sa dureze 8 secunde pina cind ajungi cu picioarele la punctul in care te opresti.

Supersex

Pregateste-te

Urmeaza aceste instructiuni in ceea ce priveste numarul de serii si repetari.Varianta pentru avansati: Trage bara atit de puternic, incit la finalul repetarii te vei ridica pe virfuri si vei ridica umerii catre urechi; in felul acesta vei implica portiunea superioara a trapezului si gambele in miscare.

Roaba

Nu e o miscare pe care s-o incerci chiar de la prima intilnire - dar daca ea e intr-o forma fizica buna si are o fire aventuroasa, n-ai decit de cistigat. Roag-o sa se sprijine cu antebratele de un scaun
solid, in timp
ce se tine serios cu miinile de tablia sau de spatarul lui. Tu o ridici si o patrunzi pe la spate - dupa ca ea si-a incolacit picioarele in jurul soldurilor tale. Ai mare grija sa nu-si rupa coloana. Sustine-i soldurile cu miinile, ca sa-i mai usurezi spatele de presiunea la care e supus.

Ofera-i o mana de ajutor

In acest moment, sa presupunem ca ai atins deja toate telurile sexcentrice pe care ti le-am propus pina acum - abdomen plat, texibilitate maxima, umeri puternici si fese intre care ai putea linistit sa spargi citeva nuci... Si sa mai presupunem ca exersezi intr-un fiset, cu o colega de birou, toate schemele contorsioniste pe care ti le-am dezvaluit. Ea mai are putin pina la orgasm, numai ca tu simti ca o scapi...
Probabil ca de aceea ea a si cazut pe podea, 2 secunde mai tirziu... Si, in loc sa se fi bucurat de un orgasm despre care sa povesteasca la toata lumea (desi nu e cert ca ai fi primit vreo marire/ avansare pe chestia asta), ii va trebui vreo saptamina sa-si dezlipeasca noianul de post-it-uri care i s-au lipit pe diverse
zone intime. Si tot acest esec rasunator doar pentru ca nu ai suficienta putere si rezistenta in miini.
Scuteste-o de momentul penibil al prabusirii, cu ajutorul exercitiului cu greutati pe banca, prezentat pe pagina anterioara. Iti va intari antebratele, palmele si degetele, obligindu-te sa faci o miscare obisnuita intr-un mod neobisnuit.

Fii cu totul si cu totul de piatra

Ia niste gantere usoare si tine-le in felul urmator: mijlociul, inelarul si degetul mic pe miner, chiar linga discul de greutate, iar aratatorul si degetul mare - pe disc. Acum asaza-te pe banca (culcat pe spate), tinind ganterele deasupra fruntii, cu palmele inainte si coatele indoite la 90°. Du ganterele la ceafa, pina cind bratele sint aproape paralele cu podeaua. Fa pauza 2 secunde, apoi adu ganterele in pozitia initiala. Ai grija: pe tot parcursul exercitiului, coatele trebuie sa fie indoite la 90°. Executa 8-12 repetari, apoi schimba
priza, inversind pozitia degetelor. Repeta de 1-2 ori pe saptamina.

Sexul in picioare

Partea mai dificila la aceasta pozitie este intratul. O strategie care nu da gres niciodata este sa ingenunchezi pe podea, ea se asaza peste tine in asa fel incit linia A sa treaca prin punctul B. Ridica-te apoi in picioare, sustine-i greutatea tinind-o cu miinile de solduri sau de fese, in timp ce ea isi infasoara picioarele in jurul taliei tale. Gaseste un perete de care sa te poti sprijini sau de care o poti sprijini pe ea. Altfel, aceasta nevinovata partida de sex se va transforma in cea mai extenuanta sedinta de fitness la care ai participat vreodata.

Brand-ul pasiunii

Cind a inventat sexul, natura l-a proiectat ca pe o experienta eminamente senzoriala. Ai invatat deja ca daca in timp ce o dezbraci ii soptesti "Hai, iubito, daca ne grabim un pic, prind si io meciul de la 9", daca porti un parfum ieftin ("Era la reducere in piata") sau o atingi unde nu trebuie, san-sele tale de a "inscrie" in urmatoarele 10 minute scad subit la zero.
Totusi, felul in care arati nu prea are de-a face cu ce intreprinzi la locul faptei, ci mai degraba cu ce ai prestat la sala saptamini in sir. Iata de ce exista exer-citiul numit "Flexia antebratului pe brat cu bara EZ/presa pentru umeri" (pe care ti l-am aratat cu doua pagini in urma). Am citit din scoarta in scoarta revistele de femei si am constatat ca tipelor chiar le plac bicepsii umtati si umerii sculptati. De ce sa nu-i oferi publicului exact ceea ce vrea?

Sex pe scaun

Stai pe marginea scaunului, ea in poala ta, cu miinile pe umerii tai. Aceasta pozitie nu are un grad de dificultate tehnica foarte mare, motiv pentru care principalul tau avantaj sint tocmai
umerii si bicepsii, pe care ea nu va putea sa ii ignore din simplul motiv ca se tine de ei. (Asta nu inseamna ca daca ai bicepsi beton poti sa apari la intilnire fara sa-ti fi taiat parul din urechi.)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu